A Fantasztikus négyes tagja is feltűnik a Fekete Özvegy-filmben?

A napokban ért véget az idei London MCM Comic Con. Az esemény egyik vendége volt a Stranger Things és az új Hellboy sztárja, David Harbour.

A színész többek között arról is beszélt, mennyire meglepte őt magát is a Stranger Things hatalmas sikere. A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata 2016-ban indult, amely azóta két évadot ért meg.

Harbour többek között azt is megerősítette, hogy a stáb hatalmas erőfeszítésekkel dolgozik a harmadik évadon, amely ez év július 4-én érkezik a képernyőkre, ráadásul egy hatalmas bejelentést is tett.

Úgy tűnik, hogy már javában zajlanak a Marvel filmes univerzum negyedik fázisának előkészületei, amelyben a Fekete Özvegy önálló részt kap majd. Harbour pedig azt is elárulta, hogy ő maga is szerepet vállalt a filmben, ráadásul a Fantasztikus négyes egyik tagjaként.

Bár a Fekete Özveggyel kapcsolatban egyelőre nincsenek további információink, hiszen a harmadik fázis még lezárásra vár, amely hamarosan meg is történik. A Pókember – Idegenben ugyanis szintén július 4-én érkezik a hazai mozikba.