Sokat hallottunk az utóbbi időben A gyászoló asszony átkáról, elsősorban annak kapcsán, hogy ez a film győzte meg a Warnert, hogy odaadja az elsőfilmes Michael Chavesnek a Démonok között 3 rendezői székét.

Megkapta első előzetesét Michael Chaves debütáló filmje, A gyászoló asszony átka, melyről a mai nap folyamán derült ki, hogy jövőre a hazai mozikba is bemutatják majd.

A horrorfilm produceri teendőit a zsáner legnagyobb kortárs alakja, a Démonok között, az Insidious és a Fűrész franchise-okat életre keltő James Wan látja el, akinek nagy szerepe volt abban, hogy Chaves megkapja a Démonok között 3 rendezői székét, így nem meglepő, hogy egy korábbi interjújában a lehető legjobb választásként hivatkozott rá.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Linda CardelliniSean Patrick ThomasPatricia VelásquezMadeleine McGrawJohn Marshall Jones és Andrew T. Lee.

A gyászoló asszony átka 2019. április 19-én debütál a tengerentúlon. A hazai bemutató dátumát még nem tűzte ki az Intercom.