2018.08.01   szerző: hp   hozzászólások: 1

A hihetetlen család 2. átlépte a 1 milliárd dolláros bevételt. Ez a harmadik Disney produkció, mely milliárd felett termelt idén.

A hihetetlen család 2 példátlan sikerhez segítette a Disney-t

Hihetetlenül erős évet könyvelhet majd el a Disney az év végén, pedig messze még a január. A hihetetlen család 2 a napokban lépte át a 1 milliárd dolláros összbevételt, ezzel a stúdió behúzta a mesterhármast 2018-ra. Ugyanis a Fekete Párduc (1,3 milliárd) és a  Bosszúállók: Végtelen háború (2 milliárd) az animációs film a harmadik olyan Disney-produkció, melynek bevételei meghaladják az 1 milliárdot.

Idén az említetteken kívül csak egyetlen film volt képes hasonló bevételeket produkálni, a Jurassic World: Bukott birodalom (1,2 milliárd).

Az élvonalban a jelenlegi állás szerint biztos helye van a Deadpool 2-nek (734 millió) és a Ready Player One-nak (582 millió) is, de a jó eséllyel top10-es helyezéssel számolhat a Disney a Keira Knightley főszereplésével érkező A diótörő és a négy birodalom, a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2.  és az Emily Blunt nevével fémjelzett Mary Poppins visszatér! kapcsán is.

akció | animáció | családi | kaland

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon... több»