A napokban jeles sporteseményen vagyunk túl, hiszen megrendezték az idei Super Bowlt, vagyis az Amerikai Profi Labdarúgó Liga döntőjét, ahol mellesleg a Kansas City Chiefs az utolsó negyedben nagyszerű játékkal fordítva győzött az esélyesebbnek tartott San Fransisco 49ers csapata ellen. De ennyi elég is a sporthírekről, minket most úgyis jobban érdekel a félidei show, amely alatt nem csak Jennifer Lopez és Shakira őrjítette meg a közönséget, hanem a direkt ide készített mozielőzetesek is!

Ezek közül is a legnagyobb sikert kétségtelenül a tavasszal mozikba kerülő Fekete Özvegy új félpercese aratta. A harminc másodperces előzetesbe igyekeztek mindent belezsúfolni a készítők, amit Natasha Romanof ügynök budapesti küldetéséről tudni érdemes. Így van benne látványos üldözés, még látványosabb zuhanás, bunyó, robbanások, és persze szuperhős landolás is.

Nem is meglepő, hogy a rajongótábor a bemutató után nagyjából felrobbantotta a közösségi médiát. A Twittert elárasztották a különféle dicshimnuszok, amelyek mind piedesztálra emelték Scarlett Johansson új moziját.

Pedig nem csak a Fekete Özvegy kapott új előzetest direkt a Super Bowl félidejére időzítve. Hasonló spotot kapott a Top Gun: Maverick, a Hang nélkül 2, a Mulan, a 007 Nincs idő meghalni vagy épp a Halálos iramban 9 is. Mégis szinte mindenhol a Marvel moziverzum negyedik fázisát felvezető, és egyben Romanof ügynök hattyúdalának is tekinthető Fekete Özvegyről beszél mindenki. A premierre itthon április 30-án kerül majd sor.