A legjobb aktuális NBC vígjátéksorozatok a ranker.com alapján

#10

vígjáték

A Crowded című többkamerás vígjátéksorozat főszereplői egy házaspár tagjai, akik azt remélik, hogy húsz év gyereknevelés után végre magukra szánják az idejüket. Úgy... több»

#9

70 Telenovela  (2015)

vígjáték

A Telenovela című vígjátéksorozatban egy szappanopera kulisszái mögé, és főszereplőinek életébe nyerhetünk bepillantást, ahogy még soha korábban nem láthattuk.

#8

vígjáték

A Truth Be Told című szituációs komédia főszereplője két pár, aki meglehetősen különböző háttérrel rendelkeznek. Ebből fakadóan rendszerint humoros, olykor kínos... több»

#7

sci-fi | vígjáték

A You, Me and the Apocalypse című vígjátékban egy csapat átlagos életet élő ember tudomást szerez arról, hogy egy nyolc mérföldes üstökös közeledik a Föld felé, mely... több»

#6

vígjáték

Danny Burton, a harmincas facér srác végignézte barátai egyik kapcsolatból a másikba vándorlását jó pár alkalommal. Amikor lakótársa Shannon elköltözik, mert férjhez megy,... több»

#5

vígjáték

Jerrod Carmichael komikus cseppet sem hagyományos életébe leshetünk be: terapeutája által kezelt barátnője és erősen nagyképű családja már a fedélzeten szívja a vérért...

#3

vígjáték

SkyShowtime | TV-ben (Humor+, csütörtök 01:33)

A Superstore című sorozat egy áruház alkalmazottainak életét mutatja be. több»

#2

dokumentum | politikai | szatíra | vígjáték | zenés

Ez a speciális kiadás a Saturday Night Live 25. évfordulóját ünnepli, ahol vendégként köszönhetünk mindenkit, aki hozzájárult a show-hoz az elmúlt 25 évben. több»

#1

vígjáték | zenés

Jimmy Fallon a házigazdája a Tonight Show-nak, melyben humoros formában interjúvolja meg a legnagyobb világsztárokat, akik a kedvéért bármilyen humoros játékban benne vannak. több»