A legjobb kezekben a Bosszúállók 3-4A kép forrása: Marvel Studios

Megállapodásra jutott a Marvellel Joe Russo és Anthony Russo, melynek értelmében a rendezőpáros veszi át Joss Whedontól az és az Bosszúállók: Végjáték direktori teendőit. A stúdió közelményben tudatta a hírt a rajongókkal.

Bár a tárgyalások már hónapok óta zajlottak, tavaly ősszel merült fel először, hogy a Russo fivérek rendezhetik a Marvel zászlóshajójának számító Bosszúállók franchise utolsó két részét. A testvérpár ezzel a döntéssel voltaképpen a stúdió házi rendezőivé vált. Korábban az ő felügyeletük alatt készült az Amerika Kapitány: A tél katonája, melyet követően a Marvel megbízta őket a trilógia záró epizódjának, az Amerika Kapitány: Polgárháború elkészítésével.

A Bosszúállók harmadik és negyedik részét egyszerre forgatják majd, a munkálatok valamikor 2016-ban kezdőnek meg. Bár hivatalosan még nem jelentették be, a filmek forgatókönyvét a Tél katonáját is jegyző Christopher Markus és Stephen McFeely írják majd.

Joe és Anthony Russo a szerződéssel felért eddigi pályafutásuk csúcsára. A páros televíziós vígjátékok rendezésével kezdte; a kétezres éve közepén az Vissza a gyökerekhez számos részét ők készítették. A Happy Endings - Fuss el véle!, Éjjel-nappal szülök és a Balfékek című szériák epizódjai után megkapták az Amerika Kapitány: A tél katonája rendezői pozícióját, mellyel hatalmas sikert arattak. A film világszerte 717,7 millió dolláros bevételre tett szert.

Az 2018. május 4-én, az Bosszúállók: Végjáték 2019. május 3-án debütál a mozikban.