A nagy Gatsby rendezője Elvis-filmet készít, ő lehet a főszereplő!

Akik már látták a Rocketmant vagy a Bohém rapszódiát, tudják, mennyire lebilincselő tud lenni egy-egy zenei csillag munkásságáról és életéről készült biopic.

Nos, úgy tűnik, hogy a műfaj következő nagy dobása sem adja alább, Freddie Mercury és Elton John után Elvis Presley élete is megelevenedhet a mozivásznon, számolt be minderről a The Hollywood Reporter.

A produkció rendezői székét Baz Luhrmann foglalhatja el, aki korábban olyan filmeken dolgozott, mint A nagy Gatsby, a Moulin Rouge! vagy a Rómeó és Júlia. Bár a film castingsorozata a következő hetekben kezdődik, már most felmerült néhány híresztelés azzal kapcsolatban, hogy a főszerepre Harry Styles a legesélyesebb.

Styles az egykori One Direction fiúbanda oszlopos tagjaként tett nagy népszerűségre, később azonban kivált a formációból és szóló zene és filmes karrierbe kezdett. Eddigi legjelentősebb szerepe Christopher Nolan alkotásában, a Dunkirkben volt látható.

Elvis szerepére olyan nevek is esélyesek, mint a Whiplashből ismert Miles Teller, illetve a Ha/Ver főszerepét alakító Aaron Taylor-Johnson. Továbbá feltehetően Tom Hanks is jelen lehet a produkcióban mint Elvis egykori menedzsere, Colonel Tom Parker.