Megérkezett a Netflix műsorkínálatába a Vidéki ballada az amerikai álomrólról, amely már az előzetes alapján is feszült, drámai légkört ígért, a hazai nézők körében azonban mintha kevésbé találta volna meg az útját. 

A szereposztás önmagáért:  Amy Adams, Glenn Close, Haley Bennett, Freida Pinto, Sunny Mabrey, Gabriel Basso, Bo Hopkins és Stephen Kunken alakítják a történet főszereplőit. A Vidéki ballada az amerikai álomról mindezek ellenére is 60 százalékos értékelést tudhat magáénak 99 szavazat alapján a Mafabon, de lássuk is egy picit részletesebben, mit gondoltak a filmről a hazai nézők:

“Őszintén szólva a szereposztást elnézve sokkal többet vártam volna ettől a filmtől. Valahogy azt éreztem, hogy a színészek közül egyik sem értette meg igazán a karakterét, emiatt pedig az egész sztori nagyon didaktikussá, már-már erőltetetté vált” - írja sandras87, aki három csillaggal értékelte a filmet.

Hasonlóan három csillagot adott a produkcióra Marci Kelemen, aki a következőket írja: “A film egyáltalán nem olyan vészes, mint a kritikusok gondolják... Átlagos családi melodrámának gondolom, Glenn Close kiváló alakításával.”

“Akár magyar álom is lehetne. Elsőre ne ismertem meg Glenn Close-t. Mindenki megmutatta önmaga árnyékát is” olvasható Dorkateo-tól, aki némileg egyensúlyozza is a mérleget, nála négy csillagot ért a film.

“Nem mondanám kimondottan rossz filmnek, de az előzetes alapján meg elnézve a stábot valahogy nem erre számítottam. Egyszerűen unalmas és inkoherens, és nehezemre esik eldönteni, hogy vajon Howard mennyire volt tisztában azzal, mit is szeretett volna kihozni belőle, mert nekem úgy tűnik, hogy ez a produkció valahol útközben eléggé elveszett” - írja zeus1000.

A Vidéki ballada az amerikai álomról tehát már elérhető a Netflixen, bővebb információt, érdekességet, előzetest és képeket a film adatlapján találtok.