Már javában zajlanak a Szerelem és mennydörgés munkálatai, ráadásul úgy tűnik, hogy Chris Hemsworth izmai mellett a film sztorija is igencsak masszív lesz majd.

Ebben biztosak lehetünk, hiszen maga James Gunn is megerősítette, hogy a Thor 4-ben A galaxis őrzői is komolyabb szerephez jutnak majd. Az már egy ideje tudható volt, hogy Chris Pratt Ausztráliában tartózkodott, ahol a Thor 4-et forgatták, időközben pedig az is bizonyossá vált, hogy a Draxet alakító Dave Bautista, illetve Nebula megformálója, Karen Gillan is részt vesz a munkálatokban.

Gunn egyébként egy Twitter bejegyzésben árulta el, hogy konzultált Taika Waititivel néhány olyan kérdésben, amelyek a galaxis őrzőire vonatkoztak. A Szerelem és mennydörgés történetében mindezek mellett Valkyrie (Tessa Thompson) és Jane Foster (Natalie Portman) is visszatér, az pedig már csak hab a tortán, hogy a főgonoszt, az istenek mészárosát, közismert nevén Gorrt Christian Bale alakítja majd.

A Szerelem és Mennydörgés a tervek szerint 2022. júliusában debütál a mozikban, addig viszont még számos izgalmas részletre derülhet napfény a produkcióval kapcsolatban. Lassan pedig már az az első előzetes is aktuális lenne.