'Alkoholista voltam': Michael J. Fox őszintén vallott arról, hogyan próbálta meg kezelni a lesújtó diagnózisát

Michael J. Fox elmondta, hogy miután Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, rövid időn belül problémái adódtak az alkohollal.

A színész egy korábbi interjúban beszélt arról, hogy annak idején a Doc Hollywood forgatása közben jelentkeztek nála a tünetek, eleinte az ujjai remegtek, Fox azonban ezt követően teljes tagadásban kezdett el élni.

Ez idő alatt egyre többet ivott, amely miatt Tracy Pollannel való házasságában is egyre több feszültség jelentkezett. “Úgy akartam tenni, mintha ez nem is velem történne. Azért ittam, hogy el tudjak vonatkoztatni magamtól mindent. Tracy viszont meghúzta a határt, mivel akkor már ikreink voltak” - mondta a színész.

“Azért ittam, hogy eltereljem a figyelmemet, hogy elmeneküljek a helyzetem elől. Alkoholista voltam” - tette hozzá Fox. Házassága megromlott, ez pedig saját elmondása szerint épp elég intő jel volt arra, hogy leszokjon az italról.

Fox arról is beszélt, hogy azt viszont a mai napig nem tudja megmondani, hogy alkoholproblémája mennyire is játszott szerepet a betegséggel kapcsolatos diagnózisában.

dokumentum | életrajzi

A film a népszerű színész és szószóló Michael J. Fox életét követi nyomon, feltárva személyes és szakmai győzelmeit és megpróbáltatásait, valamint azt, hogy mi történik,... több»