Májusban kerül a mozikba a Halálos iramban 10, a franchise utolsó előtti fejezete Vin Diesel (galériánkban) főszereplésével. Dominic Toretto és családja története több mint két évtizeden át sikersztori volt, de hogy kerül a képbe Tolkien?

A színész a Variety-nek beszélt a franchise életben tartásának nehézségeiről: "Tudod, mi a nehezebb? A színfalak mögötti munka. Azon gondolkodom, hogyan lehetne bővíteni. Tolkien nem véletlenül hagyta abba az írást egy idő után, mert nagyon nehéz folytatni a mitológiákat".

Az említett magazin J.R.R. Tolkien említését követően Dieselnek azt mondta, hogy a Halálos iramban az akciófilmek Gyűrűk Urája, amire Diesel csak helyeselni tudott.

 

A Halálos iramban 9, a saga legutóbbi része megismételte elődeinek sikerét. A film világszerte több mint 726 millió dolláros bevételt hozott, és 2021-ben került a mozikba, amikor a mozik még mindig nem heverték ki a COVID-19 járványt. 

A Halálos iramban 10-re épp pénteken futott be a magyar szinkronos előzetes, amit láthatsz, akárcsak a szóban forgó interjú részletét.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.12.23.)

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»