A közelmúltban debütált Taylor Sheridan legújabb filmje, az Akik az életemre törnek, úgy tűnik azonban, hogy a film kevésbé váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Sheridan A préri urai, Wind River - Gyilkos nyomon, a Sicario - A bérgyilkos és a Yellowstone című sorozattal vált ismertté a szélesebb nézőközönség számára, az Akik az életemre törnek mégis a rendező és forgatókönyvíró egyik legambíciózusabb munkájának tűnik.

A nézők hiába is fogadták pozitívan a produkciót, a kritikusokat mégis sikerült alaposan megosztania Sheridan új rendezésének. A Rotten Tomatoes portálon 62 százalékos értékelést tudhat magáénak a szakma részéről, a bevételi mutatók viszont még ennél is lehangolóbbnak mutatkoznak.

Mindössze 2,8 millió dolláros bevételt sikerült mostanáig behúznia a filmnek, a jelenlegi helyzetben ez valahol érthető is lehet, hiszen a mozik még mindig nem üzemelnek teljes gőzerővel, összehasonlításképpen azonban fontos megemlíteni a Spirál: Fűrész hagyatéka 8,7 milliós, Guy Ritchie filmje, a Wrath of Man 3,7 milliós bevétellel büszkélkedhet.

Egy biztos Angelina Jolie renoméján nem esett csorba, hiszen a színésznő az idén ősszel debütáló Örökkévalókban is felbukkan majd, amely már most az egyik legjobban várt Marvel filmnek számít.