Anya-Taylor Joy nem sokat takargatott a Vogue címlapján (fotó)

Anya Taylor-Joy nemrég a brit Vogue címlapján szerepelt. A színésznő az Instagramján posztolt a címlapról és a fotózásról.

Anya Taylor-Joy a Vogue címlapján egy elegáns, deréktől felfelé áttetsző ruhában, kócos hajjal, koronával a fején pózol, ami esélyes, hogy  A vezércsel című sorozatban játszott szerepére utal, melyben egy fiatal sakk tehetséget alakított. A következő fotón mélyvörös háttér előtt pózol, fekete felsőben és átlátszó fekete harisnyában. 

Nem igazán meglepő, hogy a brit Vogue csapata Anya Taylor-Joy-t választotta legújabb címlapfotójához. A színésznő az egyik legfelkapottabb hollywoodi tehetség, aki nagyszerű sorozatokban és filmekben szerepel, ráadásul a közelgő projektjei is rendkívül ígéretesek. Legutóbb a kritikuskedvenc Birmingham bandája című sorozatban tűnt fel Gina Gray karaktereként, miután 2019-ben először bemutatkozott a sorozatban. 

Emellett Edgar Wright legújabb rendezésében, az Utolsó éjszaka a Sohóban című filmben is láthattuk 2021-ben, hamarosan pedig a hazai mozikban is debütál Robert Eggers Az Északi című filmje, amely egy viking történetét meséli el, aki apja meggyilkolását akarja megbosszulni. Anya Taylor-Joy alakítja Olga szerepét olyan sztárok mellett, mint Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Ethan Hawke és Willem Dafoe. És arról se feledkezzünk meg, hogy az ő és Chris Hemsworth főszereplésével jön az új Mad Max-film, a Furiosa is.

Az Északi május 19-től látható a hazai mozikban, a film magyar előzetesét idelent nézhetitek meg.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy) által megosztott bejegyzés

66 Az Északi  (2022)

akció | dráma | fantasy | kaland | thriller | történelmi

SkyShowtime (2023.02.14.)

A 10. század Izlandján járunk, amikor egy fiatal herceg bosszút esküszik apja halála után. A férfi nem nyugszik, amíg meg nem találja a gyilkosokat, és meg nem fizet a... több»