Április a Netflixen: 11 eredeti film és sorozat, amiről nem érdemes lemaradnod (2023. április)

Már csak pár nap és máris áprilist írunk, vagyis el is telik 2023 első negyedéve. Ami viszont örömteli hír és segíthet megfeledkezni az idő gyors múlásáról, hogy áprilisban is rengeteg izgalmas újdonságnak örülhetünk majd. Most mutatunk is tizenegy filmet és sorozatot, amelyek a negyedik hónapban debütálnak majd a legnagyobb streaming platformon. Az alábbi listán a Netflix újdonságait találod, köztük akad egy sorozat is egyfajta kakukktojásként. Ez ugyanis nem kimondottan újdonság, hanem egy már korábban bemutatott sorozat második évada, egészen pontosan annak is a második fele (hiszen az első néhány epizódot már tavaly decemberben fellőtték).

#11

háborús

Netflix

A tengerész Alfred az Atlanti-óceán közepén van, amikor kitör a második világháború. A tengerészek hirtelen a háború frontján találják magukat, fegyverek nélkül. több»

Rendező: Gunnar Vikene
A tengerész Alfred az Atlanti-óceán közepén van, amikor kitör a második világháború. A tengerészek hirtelen a háború frontján találják magukat, fegyverek nélkül. Premier április 2-án.
#10

76 Balhé  (2023)

(10) (2)

dráma | vígjáték

Netflix

Két ember története, akik hagyták, hogy egy közúti incidens belefúródjon az elméjükbe, és lassan feleméssze minden gondolatukat és cselekedetüket. több»

Két ember története, akik hagyták, hogy egy közúti incidens belefúródjon az elméjükbe, és lassan feleméssze minden gondolatukat és cselekedetüket. Premier április 6-án.
#9

62 Chupa  (2023)

(4) (8)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A tizenéves Alex mexikói családlátogatása során egy valószínűtlen társra tesz szert, amikor felfedez egy fiatal chupacabrát, amely a nagyapja fészerében rejtőzik. Hogy... több»

A tizenéves Alex mexikói családlátogatása során egy valószínűtlen társra tesz szert, amikor felfedez egy fiatal chupacabrát, amely a nagyapja fészerében rejtőzik. Hogy megmentsék a mitikus lényt, Alexnek és unokatestvéreinek életük kalandjába kell belevágniuk. Premier április 7-én.
#8

dráma | történelmi

Netflix

A film egy nemzetközi csoportot követ nyomon, akik a II. világháború során az életüket kockáztatva segítenek menekülteknek elhagyni a megszállt Franciaországot, köztük sok... több»

A film egy nemzetközi csoportot követ nyomon, akik a II. világháború során az életüket kockáztatva segítenek menekülteknek elhagyni a megszállt Franciaországot, köztük sok olyan embernek, akik szerepelnek a nácik legkeresettebb személyek listáján. Miközben a csoport továbbra is kockáztatja az életét, a halálos veszély fenyegetése váratlan együttműködéseknek és intenzív szerelmi kapcsolatoknak ad helyet. Premier április 7-én.
#7

80 Sóvárgás  (2023)

(4)

dráma

Netflix

Egy családi tésztaétteremben dolgozó nő lehetőséget kap, hogy egy elismert séf tanítványaként dolgozzon. több»

Egy családi tésztaétteremben dolgozó nő lehetőséget kap, hogy egy elismert séf tanítványaként dolgozzon. Premier áprili 8-án.
#6

78 A floridai férfi  (2023)

(2)

dráma

Netflix

Amikor egy volt zsaru visszatér hazájába, Floridába, hogy megtalálja egy maffiózó szökött barátnőjét, a gyors melóból vad odüsszeia lesz. több»

Amikor egy volt zsaru visszatér hazájába, Floridába, hogy megtalálja egy maffiózó szökött barátnőjét, a gyors melóból vad odüsszeia lesz. Premier április 13-án.
#5

dráma

Netflix

Egy nagyhatalmú üzleti konglomerátum befutott intézője beugrik a politikába, hogy egy önfejű polgárjogi ügyvédet tegyen Szöul következő polgármesterévé. több»

Egy nagyhatalmú üzleti konglomerátum befutott intézője beugrik a politikába, hogy egy önfejű polgárjogi ügyvédet tegyen Szöul következő polgármesterévé. Premier április 14-én.
#4

64 A hét király halála  (2023)

(1) (1)

akció | dráma | történelmi

Netflix

Edward király halála után betolakodók és rivális örökösök harcolnak a koronáért, és Uthrednek ismét kalandoznia kell bajtársaival, miközben megpróbálják egyesíteni... több»

Edward király halála után betolakodók és rivális örökösök harcolnak a koronáért, és Uthrednek ismét kalandoznia kell bajtársaival, miközben megpróbálják egyesíteni Angliát. Premier április 14-én.
#3

akció | családi | kaland

Netflix

A Rangerek szembekerülnek a múltból ismerős fenyegetéssel. Egy globális válság közepette ismét arra kérik őket, hogy legyenek azok a hősök, akikre a világnak szüksége van. több»

A Rangerek szembekerülnek a múltból ismerős fenyegetéssel. Egy globális válság közepette ismét arra kérik őket, hogy legyenek azok a hősök, akikre a világnak szüksége van. Premier április 19-én.
#2

kaland | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy ügyvezető váratlan szakításon megy keresztül, majd elfogad egy megbízást, hogy beépülve megismerkedjen a vietnami turisztikai iparral. több»

Egy ügyvezető váratlan szakításon megy keresztül, majd elfogad egy megbízást, hogy beépülve megismerkedjen a vietnami turisztikai iparral. Premier április 27-én.
#1

dráma | romantikus

Netflix

Tully és Kate 1974-ben találkoztak, és azóta különös kapcsolat köti össze őket. Kate meglehetősen félénk és visszahúzódó, míg Tully inkább a menő csajok klubját... több»

Mi vethetett véget Tully és Kate harmincéves barátságának? A választ ebben az évadban megtudjuk - de előbb Kate megküzd Johnny szerencsétlenül végződött iraki útjának fájdalmas utóhatásaival, míg Tullynak perrel kell szembenéznie, miután kilépett a talkshow-jából, és újra kell kezdenie a karrierjét az alapoktól. A második évad első epizódjait már tavaly decemberben bemutatták, de április 27-től a többi epizódot is megnézhetjük.