A közelmúltban vált bizonyossá, hogy Ben Affleck nem ölti magára tovább a „sötét lovag” ruháját, így kérdéses maradt, hogy az új készülő The Batman címet viselő produkcióban ki is lép majd a helyére.

Felröppent a hír, hogy a szerepet nem más, mint Armie Hammer kapná, akit a film készítői már meg is kerestek a forgatókönyvvel. A színész a  Szólíts a neveden és az Az U.N.C.L.E. embere filmekben nyújtott alakításaival vált híressé az utóbbi években, a napokban pedig ő maga is interjút adott, amelyben tisztázta az új szerepével kapcsolatos pletykákat.

„Senki sem keresett meg ilyen felkéréssel, arról sem vagyok meggyőződve, hogy egyáltalán kész van a forgatókönyv.” – cáfolta a hírt Hammer, majd hozzátette azt is, hogy a film rendezője, Matt Reeves egy nála sokkalta fiatalabb Bruce Wayne-t kíván a mozivászonra vinni, a film hangulatában is eltérne a korábbiaktól, így feltehetően egy noir hangulatú produkcióra ülhetnek majd be a nézők, amelyben Batman nyomozói képességei kerülnek a középpontba.