Ismét új romantikus vígjáték debütált a Netflix kínálatában. Első ránézésre minden adott a sikerhez: csinos főszereplő, meseszép környezet és egy lagzis sztori, ami manapság ugyanolyan divatos téma mint bármikor. A siker nem is maradt el, mivel a film rögtön a Netflix nézettségi toplistájának élén debütált. Más kérdés, hogy mindezt a kritikák nem tükrözik.

A film, amiről szó van, a július legvégén bemutatott Gyógyír a szerelemre. A történet egy egzotikus szigeten játszódik. Egy tehetséges énekesnő nem sokkal azután utazik a szigetre, hogy felbontotta eljegyzését egykori vőlegényével. Azt tervezi, hogy itt újra magára talál és a karrierjét is a megfelelő irányba terelheti. Ám egy nap a szigeten szembe találja magát a volt vőlegényével és annak aktuális menyasszonyával, akik épp a szigeten készülnek egybekelni. És, ha ez nem lenne elég meredek szitu, az énekesnő szerződése szerint épp neki kell az esküvőjükön énekelnie.

Ezzel természetesen egy rakás bonyodalom veszi kezdetét, ami vicces helyzeteket szül. És, hogy főhősünk ne legyen egyedül, arról egy új udvarló, egykori vőlegénye testvére gondoskodik.

A Gyógyír a szerelemre tehát a szokásos limonádé komédia, amely ráadásul valóban egy meseszép szigeten játszódik. De hiába Alicia Keys producerkedése és Christina Milian szereplése, a film mind a kritikusoknál, mind a rajongóknál eléggé leszerepelt. Előbbiek a Rotten Tomatoes oldalán 50, utóbbiak ugyanott 33 százalékos értékeléseket adtak rá. Itt, a Mafabon sem sokkal rózsásabb a film helyzete, olvasóinktól 54 százalékot kapott.