A 10 legjobb premierfilm, amit májusban nézhetsz az HBO GO-n

Ha nem tudod, mit nézz májusban az HBO GO friss premierjei közül, íme egy kis segítség. Rövid ajánló, előzetesek és premierdátumok a listánkban.

Májusra is számos ígéretes címmel készült az HBO GO, melyből az alábbi listára kigyűjtöttük a 10 legjobbnak ígérkező produkciót. Természetesen minden egyes filmhez mellékeltünk egy rövid ajánlót, a filmelőzetest, az alapvető információkat és a premier napját is. 

Ha pedig kedvet kaptál valamelyikhez, csak látogass el a szóban forgó produkció mafabos adatlapjára, és a 'Lejátszás az HBO GO-'n mezőre kattintva rögtön el is indíthatod a választott műsort, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál. Drámák, dokumentumfilm, vígjáték, egy nagyszabású Disney-adaptáció és sok más idelent. 

#10

dráma | thriller

HBO Max

Arnold Dexter egy börtönben sínylődik, célja, hogy hamarabb kikerüljön, mint ahogy letelik 15 éves büntetése. Ehhez le kell buktatnia a bűnszervezetet, akinek dolgozik. A... több»

Nyers, kiszámíthatatlan, hihetetlenül feszültségteljes thriller, amely egy szigorúan őrzött fegyházban játszódik, és melyben Tarantino Kutyaszorító című filmjét idéző módon apránként tárulnak fel az egyes szereplők motivációi és kapcsolatai. Premier: május 9.
#9

80 Papírpókok  (2020)

(3)

dráma

HBO Max

Egy keserédes történet a felnőtté válásról, amelyet beárnyékolnak a mentális betegségek. Melanie csak egy normális évre vágyik a középiskolában. A végzős lány élete... több»

Keserédes történet a felnőtté válásról a mentális betegségek árnyékában Inon Shampanier rendezésében. Megindító dráma egy lányról, aki miközben anyja mentális épségéért küzd, arra kényszerül, hogy meghozza élete legnehezebb döntéseit. Premier: május 30.
#8

57 Relikvia  (2020)

(7) (4)

dráma | horror | misztikus | thriller

HBO Max

Edna, akin kezdenek elhatalmasodni a demencia jelei, hirtelen eltűnik. Kay, a lánya és Sam, az unokája meglátogatják a család régi otthonát, ahol aggasztó bizonyítékokat... több»

Az elsőfilmes Natalie Erika James felejthetetlen csavarral spékelte meg a kísértetjárta házban játszódó film műfaját. A horror rajongóinak kihagyhatatlan darab! Premier: május 16.
#7

61 Lány a völgyből  (2020)

(2) (1)

musical | romantikus | vígjáték

HBO Max

A jómódú családból származó Julie szinte minden idejét a barátaival tölti, bevásárolgat és terveket sző a jövő évi szalagavatóra, Egy házibuliban megismerkedik Randyvel, a... több»

 80-as évek rock 'n' roll zenéinek aláfestésével készült romantikus vígjáték az 1983-as, azonos című filmsiker modern adaptációja, azé a filmé, amely akkor örökre megváltoztatta az amerikai tizenévesek életét. Premier: május 6.
#6

66 Dzsungelország  (2019)

(2)

dráma

HBO Max | Netflix

Két testvér, Stan és Lion azért küzdenek, hogy bizonyíthassanak és megvessék a lábukat a box underground világában. Rövidesen azonban kénytelenek egy kétes megbízást... több»

Lenyűgöző alakításokkal tűzdelt merész és magával ragadó dráma egy testvérpárról, amely megmutatja, hogy egy igazi család sosem tér ki az ütések elől. Charlie Hunnam és Jack O'Connell egészen parádésak! Premier: május 2.
#5

59 Pesti balhé  (2020)

(22) (8)

HBO Max | Netflix | Filmio

Évekkel ezelőtt legjobb barátokként vettek részt bármilyen kalandban, csínytevéseik miatt a gyerekprogramok szervezőinek és a tanároknak bizonyára nem ők voltak a kedvencei.... több»

2020 legnagyobb magyar közönségsikere májustól az HBO GO-ra költözik. A film forgatókönyvét az a Kis-Szabó Márk írta (Inotay Ákos mellett), aki korábban elnyerte az HBO Forgatókönyvíró versenyének fődíját. Premier: május 2.
#4

60 Oslo  (2021)

(1)

dráma

HBO Max

Egy házaspár és egy elszánt izraeli-plasztin csoport titkos tevékenységét követhetjük nyomon, amely végül elvezetett az 1993-as olsói békefolyamathoz.  Bartlett... több»

Egy eredeti HBO produkció a Tony-díjas dráma alapján, mely valós eseményeket dolgoz fel. Piszkosul erős történet és remek alakítások Andrew Scott és Ruth Wilson főszereplésével. Nem érdemes kihagyni! Premier: május 30.
#3

dokumentum | rövidfilm

Negyven év telt a Rocky bemutatója óta, amely Slyvester Stallonét egyből csúcsra repítette Hollywoodban. A film számos generáció kedvencévé vált, ám a produkció... több»

Májusban felkerült az HBO-ra az összes Rocky- és Creed-film, de ezt dokumentumfilmet mindenképp ajánljuk a figyelmetekbe. Ha kíváncsi vagy, hogy született a legenda és a franchise, ebből a filmből minden kérdésedre megkapod a választ. Premier: május 1.
#2

70 Mulan  (2020)

(20) (33)

akció | családi | dráma | kaland

Disney+ | Telekom TVGO

Miután a kínai császár egy olyan rendeletet bocsát ki, melynek értemében családonként egy férfinek be kell lépnie a Kínai Császári Hadseregbe, hogy megvédje az országot a... több»

Niki Caro nagyszabású, rekordösszegből készült Disney-adaptációja, mely az eredeti meséhez képest sokkal realisztikusabb hangot ütött meg. Ha lemaradtál volna róla a mozikban tavaly, most ottonról streamelheted. Premier: május 9.
#1

59 Szótlan szív  (2019)

(3) (2)

dráma

HBO Max | Telekom TVGO

Lily halálos betegségben szenved, csupán napjai vannak hátra. Az asszony megelégeli a szenvedést, és megkéri a férjét, Pault, hogy segítse őt a másvilágra. Az utolsó napokat... több»

Roger Michell szívhez szóló drámája olyan világsztárokkal a főszerepeben, mint Kate WinsletSusan SarandonSam Neill és Mia Wasikowska. Nem egy könnyű darab, de a műfaj rajongóinak mindenképp érdemes időt szánniuk rá. Premier: május 9.