Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Relikvia (2020)

Relic
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
20
Képek
5
Videók

Galéria (20)

Emily Mortimer
Robyn Nevin
Robyn Nevin
Emily Mortimer
Emily Mortimer
Robin Northover
Bella Heathcote
Robyn Nevin
Bella Heathcote
Bella Heathcote
Robyn Nevin
Emily Mortimer
Bella Heathcote
Robyn Nevin
Emily Mortimer
Emily Mortimer
Emily Mortimer
Bella Heathcote
Robyn Nevin
Robyn Nevin
Bella Heathcote
Robyn Nevin

Videók (5)

 
Zsolt Zsolt   2021. 10. 14.

legújabb vélemény

0

Nagyon szépen kidolgozott film, az eseményeket lassan építik fel, és talán ez a jó benne. Nagyon szép tett, amit a lánya és az unokája tett, hogy az édesanyjukat nem hagyták magára az utolsó óráiban.

 
BoBamburg   2021. 01. 15.

0

Iszonyat hangulatos film, de vannak sajnos hiányosságai, ami miatt mégsem tökéletes. Viszont a mai hollywoodi tucat horrorok közül mérföldekkel kiemelkedik. Bár több hasonló alkotás készülne a közeljövőben!

 
Cs. Balázs   2020. 07. 18.

0

Nekem kifejezetten tetszett a film. Egy nagyon szép megfogalmazása az öregedésnek, illetve az elmúlásnak, a horror eszközeivel. Talán nem bomlik ki minden részlete olyan nagyon könnyen, talán nem egyértelmű minden szimbóluma és képe, de ettől még a mondanivalója, gondolata igenis értelmezhető.

 
Moze   2020. 07. 16.

1

Nagyon kevés ez így.

 
BÉLA Nézhetetlen  2021. 05. 22.

0
Ksz*r

Merő idő pocsékolás, nehogy megnézd! Mindenesetre én szóltam.

 
zoltanson   2021. 06. 19.

0
Nézd meg!

Ez egy jó film szerintem. A horrornak szánt részek jól épülnek fel, a mai sztenderdhez mérve is jól megteremti az atmoszférát, a hang és a kép is rendben van, bár néhol indokolatlanul túl sötét minden. A történet először kicsit kesze-kuszának tűnt, és néha volt egy "mi is itt a sztori?" feelingem, de a végén minden összeállt. Leesett, hogy miről is szólt a film igazából. Annyira szép, a legvége pedig feltette a pontot az i-re. Konkrétan a szemünk is bepárásodott, és valahol kicsit hülyének éreztem magam, hogy azt hittem, ez is csak egy újabb "rakosgassunk ijesztőnek szánt nagyis jeleneteket" típusú horror.

 
A Relic egy nagyon is jelentős és elgondolkodtató horrorfilm, ami, még ha nem is annyira erős, hogy a horror újhullám legjobbjai között tartsuk számon, még is helyet követel magának korunk figyelemre méltó darabjai között. több»
 
Az utóbbi évekből az Anyám! és az Örökség című filmekhez, illetve a The Babadookhoz tudnám leginkább hasonlítani a Relicet ami a művészi szándékot és a film atmoszféráját illeti. Akik azokat szerették, jó eséllyel ezt is fogják. több»