Batman vs Pókember 3: A számok nem hazudnak, megvan a párharc nyertese

Megérkezett a hazai mozikba is a Matt Reeves rendezésében készült új Batman film, amely úgy tűnik, minden korábbi elvárást felülmúlt.

A film 128,5 millió dollár bevétellel az amerikai mozikban (itthon 137 millió forintot hozott a premierhétvégén), ez pedig a második legjobb nyitóhétvégének számít a koronavírus-járvány kitörése óta. A Warner egyúttal ezzel a filmmel már maga mögött hagyta azt a marketingstratégiát, amely szerint egyidejűleg mutatja be a legújabb filmjeit a mozikban és az HBO Max műsorkínálatában.

Bármennyire is erős indításnak bizonyult ez, a Pókember 3 - Nincs hazaút továbbra is vezeti a mezőnyt, a film tavaly decemberben 260 millió dollárral indított a pénztáraknál, a tizenegyedik hétvégén is 4 millió dollárt sikerült behúznia.

A Warner viszont ezzel még nem húzta be a kéziféket, hiszen idén érkezik a mozikba a Black Adam, a Flash és az Aquaman 2.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»