2021.06.13   olvasottság: 2008x   szerző: hp   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Ki ne szeretné az izgalmas, rejtélyes sorozatokat? Az HBO GO-n a közelmúltban debütált Easttowni rejtélyek nem csak a nézőket, de a kritikusokat is azonnal megnyerte magának, de hogyan tovább, ha már bedaráltad a sorozatot?

Bejött az Easttowni rejtélyek? Akkor ezt az 5 sorozatot is streamelned kéne!

Az idei tavasz egyik legnagyobb sorozatos dobása volt a Kate Winslet főszereplésével forgatott Easttowni rejtélyek, nem is érdemtelenül. Az izgalmas történet és a remek alakítások valóban odaszegezték a nézőket a képernyők elé, olyannyira, hogy a sorozat a Mafabon továbbra is 100 százalékos értékelést tudhat magáénak a hazai nézők szavazatai alapján. Szerencsére a széria fináléja után sem kell lemondanunk a csavaros sztorikról, elég egy kicsit mélyebbre ásni a streaming szolgáltatók kínálatában. Az HBO GO mellett a Netflix és az Amazon Prime is tartogat néhány igazi gyöngyszemet, idelent ki is válogattunk ötöt, melyek kellően izgalmasak ahhoz, hogy napok alatt bedaráld őket, és mindegyikhez egy rövid ajánlót is mellékeltünk a számotokra, hogy megkönnyítsük a döntést. 

Ha pedig valamelyikhez kedvet kaptatok, az adott sorozat Mafabos adatlapjáról a 'Lejátszás...' mezőre kattintva azonnal el is indíthatjátok a választott műsort, amennyiben van előfizetésetek az adott szolgáltatónál.

#5

thriller

HBO GO

A kívülálló főhőse egy kétgyerekes családapa, akit szörnyű gaztett elkövetésével vádolnak meg. A vád szerint a köztiszteletben álló kisvárosi tanár megölt egy mindössze... több»

Stephen King regényének sorozat adaptációja, mely egy rejtélyes gyilkossági esettel indít. A feltételezett gyilkos ellen erős bizonyítékok szólnak, azonban a férfinek betonbiztos alibije van. Izgalmas kriminek indul, majd természetfeletti misztikus fordulatot vesz, és egyre hátborzongatóbbá válik. Ben Mendelsohn parádés játéka és a csavaros történet teszi emlékezetes darabbá.
#4

dráma | krimi

HBO GO

Miután az éjszakát bulizással tölti egy idegen nővel, egy férfi reggel a nő leszúrt holtteste mellett ébred, ráadásul őt gyanúsítják a gyilkosság elkövetésével.  több»

Az HBO remek sorozata egy fiatal diákról, akit gyilkossággal gyanúsítanak meg. Riz Ahmed egészen parádés alakítást hoz, mindössze nyolc rész, egyetlen évad, és az utolsó percekig képes fenntartani a feszültséget és a drámát. Kihagyhatatlan darab.   
#3

dráma | krimi | misztikus

Amazon Prime Video

Három karakterrel ismerkedhetünk meg, akiknek titokzatos és felkavaró múltjuk van. Egy fiatal nő, aki szembenézett egy veszélyes gyilkossal, egy volt sorozatgyilkos, aki a... több»

Mindenkinek van múltja... A Tell Me Your Secrets története tele van rejtéllyel, hazugságokkal és gyilkossággal. A három főbb szereplő körül kibontakozó sztori egészen lebilincselő, az Amazon Prime-on pedig Te is pótolhatod, ha eddig kimaradt volna. 
#2

dráma | misztikus | thriller

HBO GO

Cassandra Bowden egy légiutas-kísérő, aki dubaji szállodai szobájában ébred, egy hulla társaságában. Attól félve, hogy a rendőrség őt fogja gyanúsítani, úgy folytatja... több»

Kaley Cuoco HBO-s sorozata nagyon erősen indít: főhősünk egy halott férfi mellett ébred, és fogalma sincs, mi történhetett előző éjszaka. De ahogy összeáll a kép, egyre izgalmasabbá válik a széria, Cuoco alakítása pedig kimondottan erős. 
#1

80 Az idegen  (2020)

misztikus | thriller

Netflix

Minden ember életében vannak dolgok, melyeket nem szívesen oszt meg másokkal, mégis bennünk van a kétely, hogy vajon mit rejtegetnek előlünk azok, akiket a legjobban ismerünk,... több»

Sokkoló felfedezéssel indul a sorozat, a rejtély pedig izgalmasan oldódik fel a Netflix sorozatában. Egy évad, nyolc rész, és a fesztültség egyre nő az utolsó részig. Még nem dőlt el, lesz-e második szezon, de ennek az egynek feltétlenül érdemes nekiállni.