Bradley Cooper átveszi a stafétabotot Clint Eastwoodtól?

Bradley Cooper rendezheti az Új csillag született című musical harmadik remake-jét.

Javában zajlanak a tárgyalások Bradley Cooper és a Warner Bros. között a színész rendezői debütálását illetően. Ha minden Cooper tervei szerint halad, az A Star is Born remake-jével direktorként is megcsillogtathatja a tehetségét.

A projekt Janet Gaynor és Fredric March 1937-es drámáján alapul, melynek középpontjában egy letűnőben levő filmsztár áll, aki segítséget nyújt egy fiatal ambiciózus színésznő karrierjének beindításához.

Annyi már most biztos, hogy Cooper Jon Peters és Bill Gerber mellett a film produceri teendőit látja majd el.

A produkció története egészen 2011-ig nyúlik vissza. A filmet ugyanis eredetileg a Cooper főszereplésével készült Amerikai mesterlövész rendezője, Clint Eastwood készítette volna. A főszerepet Beyoncé Knowles kapta, azonban miután állapotos lett, kihátrált a film mögül, Eastwood pedig a Fiúk Jerseyből kedvéért félretette a remake tervét.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy vajon Cooper színészként is részt vállalhat-e a filmből, de egyelőre Beyoncé visszatérése is kétséges. A film főszerepére az elmúlt évek sajtóértesülései szerint Will Smith, Tom Cruise, Leonardo DiCaprio és Christian Bale is esélyes volt. A produkció forgatókönyve 2011 óta több alkalommal is átírásra került. Az utolsó változatot jegyzi.  

Az Csillag születik első remake-je George Cukor rendezésében, Judy Garland és James Mason főszereplésével 1954-ben debütált. Az újabb remake-re 1976-ig kellett várni (Csillag születik). A rendezői posztot ekkor Frank Pierson látta el, míg a főszerepeket Kris Kristofferson és Barbra Streisand játszották.