Továbbra is hatalmas népszerűségnek és érdeklődésnek örvend a Netflix legutóbbi akciófilmje, A halhatatlan gárda. A Charlize Theron főszereplésével a hónap elején debütált mozi öles léptekkel halad a rekorddöntést felé.

Bár érték negatív kritikák is szépen, összességében a kritikusok és a rajongók is pozitív véleménnyel vannak a filmről. A halhatatlan gárda története egy csapatnyi harcosról szól, akik egytől egyig halhatatlanok. Az évszázadok során számtalan titkos merényletet hajtottak végre a világban, hogy fenntartsák az egyensúlyt. Csakhogy inkognitójuk és puszta létük is veszélybe került, mivel egy szervezet tudomást szerzett a létezésükről, és üldözni kezdte őket a halhatatlanság titkáért.

A film július elején debütált a Netflixen, és az elmúlt hetek során villámgyorsan a nézettségi toplisták élére ugrott, ahonnan nem is nagyon szándékozik még távozni. Ezzel pedig már most is a Netflix valaha volt tíz legnézettebb filmje közé lépett, hiszen a premier óta már 72 millióan nézték meg világszerte.

E toplista élén egyébként jelenleg a Tyler Rake: Kimenekítés áll, amelyek közel 100 millióan néztek már meg. Ha viszont A halhatatlan gárda a továbbiakban is így folytatja, akkor arra is jó esélye lehet, hogy megkaparintsa a valaha volt legnézettebb Netflix-film titulusát.

Ezzel pedig lényegében biztosra vehetjük, hogy készül majd a korábban már belengetett folytatás, mivel a készítők eleve legalább egy trilógiában gondolkoztak. Persze egy visszafogottabb fogadtatás esetén meggondolhatták volna magukat, de látva a nézettségi mutatókat, bizonyára megpróbálják kiaknázni a születő franchise-ban rejlő potenciált.

akció | fantasy

Halhatatlannak lenni nem is olyan egyszerű, s ha valaki elég hosszú ideig él, könnyen lehet, hogy szembesül vele, hogy az örök élet sokkal rosszabb a halálnál. Andy (Charlize... több»