A kétszeres UFC-bajnok Conor McGregor először mutatkozik be színészként egy nagy stúdiófilmben, Jake Gyllenhaal mellett. A '80-as évek klasszikus akciófilmjében, a Road House (Országúti diszkó) remake-jében fog szerepelni.

Ő is csatlakozik a szereplőgárdához, amelyben már ott van többek közt  Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo és Beau KnappDoug Liman rendezi a filmet.

Az új feldolgozás egy korábbi UFC-viadalon részt vevő harcost (Gyllenhaal) követ, aki kidobóemberként vállal munkát egy durva és zűrös roadhouse-ban a Florida Keys-en, de hamarosan rájön, hogy nem minden az, aminek látszik ebben a trópusi paradicsomban. Bár pontos részletek nem ismertek a McGregor által játszott karakterről, a források egyértelművé tették, hogy egy a filmhez megalkotott karaktert fog játszani, és nem saját magát a projektben. Az Amazon Original film forgatása ebben a hónapban kezdődik a Dominikai Köztársaságban, és a megjelenéskor világszerte több mint 240 országban és területen lesz elérhető a Prime Videón.

Hollywood már egy ideje próbálkozott, hogy üzletet kössön a UFC szupersztárral, de McGregor nem akart csak úgy beleugrani bármibe, és azt akarta, hogy a projekt, amelyben debütál, megfelelő legyen. Bennfentesek szerint, amikor megneszelte, hogy érdeklődnek iránta a Road House remake kapcsán, először megnézte az eredeti filmet, és miután az tetszett neki, kész volt, hogy lássa, milyen szerepet kapna az új verzióban. A források hozzáteszik, hogy a Silverrel való találkozó után McGregor teljesen benne volt, és tetszett neki az ötlet és az, hogy az eredetihez képest merre tart az új történet.

A film szereplőgárdája már így is rengeteg nézőt fog vonzani, és McGregor hozzáadása csak tovább segít ezen, tekintve, hogy az évek során a nagy UFC PPV-rendezvények headlinere volt, és várhatóan a rajongók erre a filmre is ráhangolódnak majd.

Míg McGregor több tucat reklámfilmet forgatott különböző üzleti vállalkozásaihoz, a Road House lesz az első kitérője a játékfilmek világába. A WME, Patrick Knapp a GGSS&C-től és Audie Attar a Paradigm Sports Managementtől képviselik majd a sportolót.

Míg az új verzióra várunk, nekünk is érdemes lehet az eredetivel hangolódnunk. Egy kis 80-as évek vibe mindig üt!

akció | thriller

Dalton ugyan tanár, ám mégsem tanítással keresi a kenyerét, hanem zűrös, füstös szórakozóhelyeken. Ő a legjobb békéltető a környéken, aki tudja, hogyan állítsa meg... több»