Március 29-én érkezik a Netflixre  John Lee Hancock legújabb drámája, ami egy már jól ismert és legendás, ebből a szemszögből viszont még el nem mesélt történet nagyon izgalmasnak ígérkező feldolgozása.

A történet: Bonnie & Clyde hírhedt bűnözői karrierje, ám most kivételesen nem az ő szemszögükből megyünk a megtörtént események után, hanem az őket végül sikeresen lekapcsoló és csapádba csaló, visszavonult texasi rangerekéből.

Frank Hamer és Maney Gault két régivágású cowboy volt, akik már a nyugdíjas éveiket töltötték, amíg a haza ismét szolgálatban nem szólította őket, ráadásul egy igen veszélyes küldetésre. A legendás páros addigra hatalmas és kétes hírnevet szerzett magának, mint koruk leghidegvérűbb gyilkosai, akik nem csak raboltak, hanem sokszor feleslegesen és gondolkodás nélkül gyilkoltak is.

A forgatókönyvíró  John Fusco már vagy 15 éve szerette volna ezt a történetet megfilmesíteni, amihez szinte első kézből, Frank Hamer fiától szerezte a legfontosabb alapanyagokat. Az író számtalan órát töltött el Frank Hamer Jr. társaságában, aki apjáról mesélt neki. Így tudott a már jól ismert történet egy új és friss csavart kapni: hogy bemutatja azt a két embert, akiket a legvégső megoldásként vetettek be a gengszterek ellen, ám sikerükben szinte senki sem bízott.

A remek sztorit két remek színészre bízták: a rangerek szerepében Woody Harrelson és Kevin Costner tűnik fel, a film további szereplői között pedig olyan neveket köszönthetünk, mint Kathy BatesThomas MannJeff PopeKim DickensJohn Carroll Lynch és W. Earl Brown.

Nézd meg a bő egy hónap múlva érkező film előzetesét itt: