2018.10.29   szerző: hp   hozzászólások: 0

Tengap összegeztük a novemberi premierfilmeket, ma azonban a házomiziásé a főszerep. 

Erről a 10 filmről ne maradj le novemberben (DVD és Blu-ray)

Az előző hónapok sikerfilmjei végre DVD- és Blu-ray lemezekre is megékreznek novemberben. Jön a közönség és kritkus kedvenc A hihetetlen család 2, a Mammai Mia nagysikerű folyatása, mely heteking vezette a hazai bevételi toplisták, valamint Amy Schumer vígjátéka, a Túl szexi lány is. Elnézve a felhozatalt, novemberben az animációs filmek viszik majd a prímet a házimoziás terén. A Pixar már említett produkciója mellett jön az Ősember, a Lengemsék és a Hotel Transylvania sorozat harmadik felvonása. Az akciófilmek kedvelőinek ígér kikapcsolódást Dwayne Johnson filmje, a Felhőkarcoló valamint A megtisztulás éjszakája franchise negyedik része, A sziget. De érkezik még Javier Bardem és Penelope Cruz életrjazi filmje, az Escobar és egy szívhezszóló dráma, a Ne hagyj nyomot is.

Melyiknek van kibérelt helye a gyűjteményetekben?  

#10

akció | horror | krimi

A bűn éjszakája franchise negyedik epizódja visszatekint az időben, így végre megtudhatjuk, mi vezetett az első Irtáshoz. több»

#9

67 Ne hagyj nyomot!  (2018)

dráma

Egy apa és 13 éves lánya háborítatlanul él egy portlandi parkban, ám egy váratlan esemény örökre megváltoztatja az életüket.  több»

#8

63 Escobar  (2017)

dráma | életrajzi | krimi

Egy újságírónő romantikus kapcsolatba bonyolodik a hírhedt drogbáróval, Pablo Escobar-ral. több»

#7

66 Felhőkarcoló  (2018)

akció

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt... több»

#6

67 Túl szexi lány  (2018)

vígjáték

Egy önbizalomhiánnyal és bizonytalansággal küzdő nő úgy ébred fel egy esésből, hogy ő a világ leggyönyörűbb és legtehetségesebb nője. Új világlátása arra ösztökéli,... több»

#5

animáció | családi | fantasy

Mavis meglepi Drakulát egy családi utazással. Drakula haverjai nem tudnak ellenálni a lehetőségnek, így barátjukkal tartanak. A hajón hősünk megismerkedik a furcsa kapitánnyal,... több»

#4

animáció | családi | kaland

A történek még akkor játszódik, amikor dinoszauruszok és gyapjas mamutok uralják a Földet. Egy bátor ősember elhatározza, hogy egyesíti a törzsét, hogy közösen legyőzhessék... több»

#3

83 Lengemesék  (2017)

animáció

A lengék a Nádtenger apró, de bátor, zöldbőrű őrei. A gyerekeket csak akkor avatják őrzővé, amikor bebarnul a hajuk. Addig viszont unalmas az élet, mivel zöldhajúként tilos... több»

#2

musical

Tíz év telt el a Mamma Mia!-ban történtek óta, a régi jó ismerősöket újra összehozza a sors... több»

#1

akció | animáció | családi

Egy család, akiknek a mindennapi életben extra szuper gondjai vannak. Vajon milyen nehézségek elé néznek az életben, és tulajdonképpen mennyi idő is telt el az első rész óta?... több»