Elhunyt az Igazából szerelem színésze, Wyllie Longmore

82 éves korában elhunyt Wyllie Longmore színész.

Halálának hírét lánya közölte a nyilvánossággal. “Szeretném megosztani a hírt, hogy édesapám, Wyllie Longmore tegnap este elhunyt. Rákos megbetegedéssel élt együtt, békésen hunyt el, édesanyám társaságában” - olvasható a közleményben.

“Akik ismernek, tudják, hogy nem vagyok hajlamos a közösségi médiában való nyilvános bejelentésekre, de tudom, hogy apukám hatása messze túlmutat a családunkon; ezért szerettem volna megosztani veletek ezt a hírt. Kérem, osszátok meg bátran ezt a hírt a hálózatotokban. Időben közzéteszem az információkat a csendes temetésről, amit terveztünk, és az életének és karrierjének ünnepi anyag eseményéről, ami később következik” - tette hozzá Longmore lánya.

Wyllie Longmore legismertebb alakítása az Igazából szerelem című romantikus vígjátékban látható, további ismertebb szerepei a The Bill, a Between the Lines, a Casualty, a Szerelmem szelleme és a Cold Feet című produkciókban voltak.

Filmes karrierje mellett színházi színészként is dolgozott ,számtalan szerepet játszott a londoni Young Vic, a manchesteri Royal Exchange színházban és a boltoni Octagan színházban.

Nyugodjon békében!