2019.03.19   szerző: hp   hozzászólások: 1

Rohamos léptekkel bővül a Marvel moziverzuma, mely a Végjátékot követően igen komoly változásokon fog átesni.

Ez a 7 Marvel film követi majd a Bosszúállók: Végjátékot

Még csak most mutatták be a Marvel Kapitányt, de heteken belül érkezik a mozikba a nagy finálé, melyre több mint tíz év alatt húsz egészestés film vezetett fel. A Bosszúállók: Végjáték egy rendkívül sikeres éra lezárása lesz, de mit lép a Marvel ezt követően?

A Végtelen háború a filmtörténet egyik legnagyobb cliffhangerével, Thanos csettintésével ért véget, és azt már több sztár, valamint a Marvel legfelsőbb köreiből is megerősítették, hogy a Bosszúállók többsége nem tér vissza a Végjátékot követően a moziverzum negyedik fázisában, beleértve Vasembert, Amerika kapitányt és Thort is.

A stúdió eddig hét tervezett produkciót jelentett be, így biztosan érkezik a Pókember 2, szólófilmet kap Fekete Özvegykaraktere, jön a Az Örökkévalók, a Fekete Párduc 2, a Doctor Strange 2, az első ázsiai főszereplős Marvel szuperhősfilm, a The Hands of Shang-Chi valamint A galaxis őrzői 3. Utóbbi kapcsán az elmúlt napokban igen hangos volt a filmes sajtó, miután a Marvel végül úgy döntött, visszaveszi a korábban kirúgott James Gunnt.

Az imént említett filmek többségét már hivatalosan is bejelentették, a sorból egyedül a Marvel Kapitány 2 hiányzik, de elnézve a film teljesítményét (alig tíz nappal a premierjét követően már 760 millió dollárt kaszált világszerte), kötve hisszük, hogy túl sokat kéne várnunk a hivatalos bejelentésre.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Bosszúállók végén Thanos elpusztította univerzum felét, de Doctor Stange egy merész húzással megadta a lehetőségét annak, hogy az életben maradt Bosszúállók... több»