Ez nem valami horror, ez a Clifford, a nagy piros kutya magyar előzetese

Közeleg a filmpremier, végre magyar előzetest kapott a Clifford, a nagy piros kutya, de nem biztos, hogy erre számítottál.

Befutott a Walt Becker (Faterok motoron) rendezésében készülő, hamarosan a hazai mozikba is megérkező Clifford, a nagy piros kutya magyar előzetese. A népszerű gyerekkönyv-sorozat élőszereplős adaptációja első blikkre kissé bizarrnak tűnik, de inkább nézzétek meg magatok a trailert idelent. 

A sztori főhőse Emily, aki egy nap arra eszmél, hogy az általa befogadott piros kutyus hatalmasra nőtt. A lány és nagybátyja egy mágikus állatgondozó nyomába erednek, hátha neki sikerül visszaállítani az öleb eredeti méreteit, ez azonban a trailer alapján nem kis felfordulást eredményez majd. 

A családi film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint John CleeseRosie PerezSienna GuilloryMelanie KannokadaTony HaleKenan Thompson és Horatio Sanz, míg a forgatókönyvet David RonnJay ScherickNorman BridwellBlaise HemingwayJustin Malen és Ellen Rapoport szerezte.

Hazai premierdátum: 2021.10.14.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Kicsoda Clifford? Egy nagy és piros kutya, de értsd szó szerint. Nagyobb, mint bármelyik másik eb, amit valaha láttál, és pirosabb, mint a legérettebb alma. Ugyanakkor ne tévesszen... több»