Ezt a hétvégét is lazán behúzta a Halálos iramban 7A kép forrása: Universal Studios

Premierjének második hetén is kiütéssel végzett az első helyen a Halálos iramban 7. A második helyen álló A Lazarus-hatás-t is tized annyian látták, mint a Universal szuperprodukcióját, a harmadik helyen a Kevin Hart és Josh Gad nevével fémjelzett Bérhaverok végzett.

Egy héttel a premierjét követően is özönlöttek a hazai mozizók a Halálos iramban 7-re. A filmre több mint 70 ezren voltak kíváncsiak, a produkció csak hazánkban eddig megközelítőleg 370 millió forintot kaszált. A maga 7522 nézőjével jócskán lemaradva végzett a második helyen az Olivia Wilde főszereplésével készült horror, A Lazarus-hatás. Nem mellesleg a premierfilmek közül egyedül ez fért fel a legmagasabb bevételű frissen debütáló alkotások top10-es hétvégi listájára. Továbbra is jól szerepel a Bérhaverok, a Hamupipőke, mely a negyedik helyet szerezte meg, míg a Veronica Roth bestsellerén alapuló A beavatott-sorozat: A lázadó magabiztosan őrzi ötödik helyét. Kisebb meglepetésre, miután múlt héten kiesett a toplistából, ezen a hétvégén visszatért az élmezőnybe a magyar sikerfilm, Liza, a rókatündér, melyre eddig összesen több mint 124 millió forint értékben váltottak jegyet a hazai mozizók.

A toplistáról kiszorult a Drágán add az életed! (7 mozi), a Ne zavarjatok! Csak egy óra nyugalmat... (13 mozi), a Tititá (2 mozi) és a Toszkánai esküvő (10 mozi), míg az Utam az iskolába, a Fischer Iván és A hírnév ára című filmekről egyelőre nem érkeztek adatok.

A tengerentúlon szintén a Halálos iramban 7 végzett az első helyen, a film összbevételei már most megközelítik a 600 millió dollárt. A premierfilmek közül Észak-Amerikában a Hosszú utazás fért fel a dobogó harmadik fokára, de nem nyitott rosszul a sokak által az év sci-fijének tartott Ex Machina sem. 

A teljes listáért kattints ide.