A Thor: Ragnarökköt lehet szeretni vagy utálni, ettől függetlenül a legtöbben egyetértenek abban, hogy Taika Waititi rendezése új irányba vitte el az MCU egyik legnépszerűbb karakterének, Thor történetét.

Bár a Ragnarökben bőven van mit nézni, a film számos easter egget és rejtett utalást tartalmaz, az egyik lelkes rajongók azonban valami olyasmit szúrt ki a film egyik jelenetében, amelyet mindeddig aligha vett volna észre bárki is.

Waititi előszeretettel vállal cameokat és kisebb szerepeket saját filmjeiben, így a Ragnarökben is láthattuk őt Korgként, a kronaniként. Az viszont szinte senkinek sem tűnt fel, hogy Waitit arca egy másik teremtmény alakjában is felbukkan az egyik gladiátorharc során. Íme, mutatjuk is a fotót:

Just realized that's Taika Waititis's face. from r/marvelstudios

Akinek bejött a Ragnarök egész biztosan imádni fogja majd a Thor negyedik részét is, a Szerelem és mennydörgést, amellyel kapcsolatban Waititi korábban már megerősítette, hogy gőzerővel dolgozik a forgatókönyvön, bár a premierre még 2022. februárjáig kell várniuk a rajongóknak.