Gerard Butler háborús övezetben, J. Lo shotgunnal: Az 5 legjobb film, amit ezen a hétvégén nézhetsz

Holnap már megint péntek, ami azt jelenti, hogy újra itt a hétvége, lehet menni moziba vagy bevackolni magunkat otthon a kanapén a TV elé. Öt olyan filmet is tudunk mutatni, amelyekre érdemes rászánni azt a néhány órát, akár moziban, akár otthon. Igazi ínyencségek várnak a vígjátéktól drámán keresztül az akciófilmig. Íme, szerintünk ezeket nézd meg a hétvégén!

#5

77 A sziget szellemei  (2022)

(15) (16)

dráma | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Pádraic és Colm Írország partjaitól nyugatra eső kis elzárt szigeten élnek. A két férfi hosszú évek óta szoros barátságot ápol, ám kapcsolatuk most zátonyra fut, miután... több»

Az Írország partjaitól nyugatra, egy elzárt szigeten játszódó film hősei az országos cimborák, Pádraic és Colm, akiknek kapcsolata zsákutcába kerül, miután Colm minden előzmény nélkül véget vet barátságuknak. A meghökkent Pádraic, húgával és egy zűrös ifjúval, Dominickal az oldalán, kész mindent elkövetni, hogy helyrehozza a dolgokat, s nem hajlandó nemleges választ elfogadni. Folyamatos próbálkozásai azonban csak megerősítik korábbi barátját elhatározásában, s miután Colm végső ultimátumot ad neki, az események csakhamar eldurvulnak, a következmények pedig megrázóak lesznek. Mától a mozikban.
#4

63 Ecc, pecc, ki lehetsz?  (2022)

(5) (18)

misztikus | thriller | történelmi | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Egy kétségbeesett hollywoodi filmproducer elindul, hogy egy népszerű színdarabból filmet csináljon. Amikor a produkció tagjait meggyilkolják, Stoppard felügyelő és az újonc... több»

London, az 1950-es években. A West Enden egy nagy sikerű színdarab filmváltozatát készítik elő, egészen addig, mígnem a hollywoodi rendező gyilkosság áldozatává válik. A sokat látott Stoppard felügyelő és a bizonyítási vágytól fűtött újonc, Stalker közrendőr kapják az ügyet, ám csakhamar egy olyan fejtörővel szembesülnek a fénylően mocskos színházvilág kulisszái között, ami tulajdon életükre is veszélyt jelent. A Disney+-on már elérhető, de holnaptól a Telekom TVGO-n is.
#3

61 A magadfélék  (2023)

(6) (2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy házaspár és családja története, akik a modern szerelmet és a családi dinamikát vizsgálják az egymásnak feszülő kultúrák, társadalmi elvárások és generációs... több»

Egy új házaspár megtanulja, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de egyes családok nem, amikor szembesülnek szüleik egymásnak ellentmondó nézeteivel a kapcsolatukról Jonah Hill és Kenya Barris vígjátékában. A magadfélék című film főbb szerepeiben Jonah Hill, Lauren London, David Duchovny, Nia Long, Julia Louis-Dreyfus és Eddie Murphy látható. Holnaptól a Netflixen.
#2

69 A gép  (2023)

(18) (1)

akció | kaland | thriller

Brodie Torrance-t egy kereskedelmi légitársaság legjobb pilótájaként ismerik, aki hősiesen landol viharban megrongálódott repülőgépével egy távoli Fülöp-szigeteki... több»

Brodie Torrance pilóta egy villámcsapás elől úgy menti meg utasait, hogy kockázatos kényszerleszállást hajt végre egy háborús övezetnek számító szigeten. Csakhamar ráébred, a zuhanórepülést élve megúszni csak a megpróbáltatások kezdete volt. Miután az utasokat elrabolják a veszedelmes helyi lázadók, Torrance egyetlen emberre számíthat: Louis Gaspare-ra, a gyilkossággal vádolt fegyencre, aki az FBI őrizetében ült a gépen. A túszok kiszabadításához a két férfinek össze kell fognia, s Torrance előtt az is világossá válik, hogy Gaspare nem az, akinek első látásra tűnt. Mától a mozikban Gerard Butler új akciófilmje.
#1

akció | romantikus | vígjáték

Miután néhány bűnöző tönkreteszi az eskövőjüket, a mentőakció során a friss házaspár ismét rájön, miért is szerettek egymásba egykor. A Tökéletes hang és a Lánytesók... több»

J.Lo puskával?! Miután néhány bűnöző tönkreteszi az eskövőjüket, a mentőakció során a friss házaspár - tom és Darcy -  ismét rájön, miért is szerettek egymásba egykor. A lagzit túszul ejtik és csak rajtuk múlik, hogy megmentik-e a szeretteiket. Vasárnaptól az Amazon Prime-on.