Adam Sandler sosem volt híján az iróniának, és ez korábbi filmjeink is jócskán érezhető, és hát lássuk is be, az olyan filmjei, mint A vizesnyolcasApafej vagy épp A kismenő a mai napig emlékezetesek maradtak sokak számára.

Az elmúlt években azonban mintha kifogyott volna a kreativitásból és az a fajta humor is kissé megkopott, amely annyira egyedivé tette filmjeit, mindez azonban mit sem változtat azon, hogy Sandler igazán kiváló színész. Az Üres városban vagy épp a Kótyagos szerelemben nyújtott alakítása kiemelkedőnek számítanak, az idei évben pedig úgy tűnik, újra villantott valamit a színész ebből az oldalából.

Az idén mozikba került Uncut Gemsben nyújtott teljesítményéért ugyanis már közvetlenül a premier után Oscarért kiáltottak a kritikusok és a nézők egyaránt. Sandler azonban nem csupán jelöltként, hanem nyertesként is elég esélyesnek érzi magát.

A színész a napokban vendégeskedett a The Howard Stern Show rádiós műsorban, ahol humorosan azt is megjegyezte, ha nem kapja meg a szobrocskát, bizony csinál egy „nagy” visszatérést, és rendez egy újabb „állati” filmet. „Ez a tervem” – jegyezte meg velősen a színész.

Azt viszont mindenképpen muszáj megjegyeznünk, hogy a legjobb színésznek járó kategóriában igencsak erős a mezőny, a díjra ugyanis az idei esélyesek között többek között Adam DriverLeonardo DiCaprioRobert De NiroJoaquin Phoenix és Christian Bale is szerepel.

Noha az Uncut Gems egyelőre hazai forgalmazásban nem jelent meg, mindenesetre mi résen vagyunk, és azonnal értesítünk benneteket, amint érkezik a film a mozikba.