HBO Max 2024: Az új előzetesben Pingvin és az AZ előzménysorozata is helyet kapott

A Warner Bros. Discovery a Max 2024-es - és azon túli - programjaira igyekszik felhívni a figyelmet és felkorbácsolni az izgalmakat egy új szpotban, amely új felvételeket mutat be a streamingszolgáltató közelgő programjaiból!

A szpotban eddig soha nem látott felvételek láthatók új és visszatérő sorozatokból és különkiadásokból, köztük a Warner Bros. Television és a DC Studios Pingvin című sorozatából, amelynek főszereplője Colin Farrell valamint A szimpatizáns című limitált sorozatból, amelyben a több szerepet is játszó Robert Downey Jr. mint színész és executive producer is szerepel.

Ezen kívül a Max spotja egy "különleges első betekintést" is tartalmaz a 2025-ös eredeti sorozat Welcome to Derry (munkacím) című felvételéből, amely Stephen King AZ című regényének előzménye. 

A szpotban kiemelt visszatérő Max eredetiek közé tartozik az Emmy-díjas vígjáték, a Hacks - A pénz beszél, a Tokyo Vice vagy a Egyetemista lányok szexuális élete és még sok más ínyencség.

A Trónok harca - Sárkányok háza 2. évada is helyet kap az új Max sziporkában, akárcsak az új HBO eredeti True Detective: Night Country Jodie Foster és Kali Reis főszereplésével; az HBO limitált sorozata, a A rezsim Kate Winslet főszereplésével.

A szpot emellett az HBO eredeti sorozatának, a The Last of Usnak, amely az HBO történetének legnagyobb debütáló évadát produkálta, valamint A Fehér Lótusz, az Eufória és az És egyszer csak… új évadainak tervezett 2025-ös visszatérését is megcélozza.

A WBD szerdán bejelentette, hogy exkluzív amerikai kiadási szerződést kötött az A24-gyel, amelynek értelmében olyan filmek is, mint a Priscilla és a Vaskarom a mozikban való bemutatásuk után az HBO és a Max számára is elérhetővé válnak.