Ben Affleck már nem lesz többé Batman, Jared Leto-t sem láthatjuk Joker szerepében, Will Smith pedig már nem tagja az Öngyilkos osztagnak. Most pedig úgy néz ki, hamarosan Henry Cavill Acélemberének is búcsút inthetünk. És már a legesélyesebb utód neve is megvan, írja a JoBlo.

Hiába nyilatkozza le minden interjújában Henry Cavill, hogy egyelőre nem akasztotta szögre Superman köpenyét, és továbbra is nyitott arra, hogy végre elkészüljön az Acélember 2, könnyedén előfordulhat, hogy a döntést végül a feje fölött hozzák majd meg.

Bár múlt héten még arról szóltak a hírek, hogy Michael B. Jordan már leült tárgyalni a Warnerrel a következő Superman-film kapcsán, most egy újabb jelölt bukkant fel, gyakorlatilag a semmiből. Ő pedig nem más, mint a Kártyavár fiatal sztárja, David Corenswet, aki már egy korábbi interjúban világosan kifejtette, hogy mennyire szívesen is búja a kryptoni szuperhős szerepébe.

A Warner eközben gőzerővel dolgozik a háttérben azon, hogy valamiképp relevánssá tegye Superman karakterét a modern közönség számára, ebbe a képbe pedig a Corenswet által felvázolt emberibb, hétköznapibb hős képe elég jól illene.

Bár egyelőre csak pletykáról van szó, amit sem a Warner, sem a színész vagy az ügynöke nem erősített meg, van egy olyan sejtésünk, hogy már nem kell sokat várnunk egy hivatalos bejelentésre.

Hogy ez majd az újracastingolásról vagy az Acélember 2-ről szól-e, az persze továbbra is kérdéses.

Ti kit látnátok legszívesebben Acélember szerepében? Maradjon Henry Cavill, vagy megérett már az idő a cserére? Írjátok meg a véleményeteket idelent kommentben.