A Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) jövő februárban kerül a mozikba, és ahogy azt már a címe is sejteti, ez nem egy szokványos szuperhős mozi lesz. Egyrészt azért, mert ugyebár nem épp hősök lesznek a főszereplők, hanem mint néhány éve az Suicide Squad - Öngyilkos osztagban, inkább gonosztevők. Másfelől pedig azért, mert a filmet rendező Cathy Yanre olyan rendezők voltak a legnagyobb hatással, mint Quentin Tarantino vagy épp Stanley Kubrick.

Erről Yan a napokban beszélt egy interjú során, amelyben kifejtette, hogy e két rendező munkássága bizony érződni fog a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)on is. Yan kimondottan szereti az olyan filmeket, mint a Ponyvaregény vagy a Mechanikus narancs, így az ezekből merített ihletet is igyekeztek becsempészni a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) moziba.

Így nem meglepő módon a filmben éppúgy helye lesz a pörgős és (várhatóan) emlékezetes dialógusoknak, ahogy a gyomorforgatóan brutális jeleneteknek is. Ha belegondolunk, hogy a szereplők közt megtaláljuk Harley Quinn mellett Victor Zsaszt, Black Maskot, vagy épp Huntresst, akkor nem is annyira elképzelhetetlen a vérontás a filmben. A korhatár besorolás is ennek megfelelő lehet majd.

Bár a főhősök szupergonoszok lesznek, természetesen most is a jó ügyért fognak harcolni. A sztori szerint Harley Quinn, Huntress és Black Canary egy fiatal lány megmentésére indulnak egy gonosz gengszterfőnök ellen. A szereposztás egész ígéretes: Harley Quinnt ismét Margot Robbie, Huntresst Mary Elizabeth Winstead, Black Maskot Ewan McGregor, míg Black Canaryt Jurnee Smollett alakítja.