Jason Momoa már látta a lassan legenda számban menő Az Igazság Ligája Zack Snyder-féle változatát, melyről kimondottan pozitívan nyilatkozott.

Bár végül Joss Whedonnak kellett befejeznie Az Igazság Ligája-t, miután egy családi tragédiát követően Zack Snyder kiszállt a filmből, régóta rebesgetik, hogy létezik a filmnek egy Snyder által vágott változata. Az Aquaman sztárja egy friss interjújában elmondta, hogy neki már volt szerencséje látni a Snyder Cut címen elhíresült változatot, mely nagyon is meggyőzte őt.

“Szerintem a közönség látnia kell (…), rajongóként nagyon boldoggá tett, hogy megnézhettem” - mondta el a színész az MTV Newsnak, aki szerint a film a jelenlegi állapotában tökéletesen alkalmas arra, hogy a nagyközönség elé tárják, és azt is hozzátette, hogy Snyder változata gyökeresen eltér attól, amit a mozikban láthattunk.

Hogy a Warner és a DC végül elhozza-e valamilyen formában a nézőkhöz a Snyder Cutot, arról hivatalos forrásból továbbra sincsnenek információk, de ezek után szinte biztosan még nagyobb nyomás nehezik majd a stúdióra a rajongók részéről.

Via MTV News