Jövő héten egy igazi családi animációs vígjáték érkezik a mozikba.  Szeretnéd az elsők között szeretnéd látni a Tad, az elveszett felfedező és a Smaragdtáblát? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 4 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Október 20-án végre a hazai mozikban a Tad, az elveszett felfedező és a Smaragdtábla, melyet a családoddal együtt most az első között láthatsz az országban.

A sztori főhőse Tad, aki másra sem vágyik, csak hogy elfogadásra leljen a régész kollégái körében, de valahogy folyton összekutyulja a dolgokat. Csakhogy miután tönkretesz egy különleges szarkofágot, egy olyan varázslatot szabadít fel, mely komoly veszélyt jelent, nem csak az ő, de barátai életére is. Tad és Sara kalandja Mexikóból Chicagóba, majd Párizsból Egyiptomon át vezet ebben a fergeteges kalandfilmben.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a hétfő déli (október 17., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor 2022. október 18-án (kedd) 18:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

animáció | családi | kaland | vígjáték

Tad nagyon szeretné, ha régész kollégái végre befogadnák őt maguk közé, de ő egyszerűen mindig mindent elront. Tad teljesen véletlenül megrongál egy szarkofágot, ezzel pedig... több»