A DC képregényfilmek számára van egy igazán jó hírünk. Michael Keaton ugyanis jó eséllyel visszatérhet Bruce Wayne szerepében. Mondjuk a részleteket!

Közel három évtizede került a mozikba a Tim Burton rendezte a Denevérember, amely sokak számára mára szinte klasszikussá vált Batman adaptációnak számít. Keaton a Batman visszatérben megismételte ugyan a szerepet, a későbbi epizódokban azonban már Val Kilmer, majd George Clooney vette át a helyét.

A Deadline magazin legfrissebb értesülései szerint viszont a Keaton-féle Batman visszatérhet egy kisebb cameo erejéig a készülő Flash filmben, a történetnek azonban itt még nincs vége, hiszen a hírek szerint a Warnernél komolyan fontolóra vették, hogy Keaton karaktere további önálló filmeket is kaphatna, mindezt pedig úgy oldanák meg a stúdiónál, hogy egyszerűen elválasztanák Ben Affleck által alakított Bruce Wayne univerzumától.

Keaton egyelőre nem reagált a hírrel kapcsolatban, a magazin mindenesetre a hírt ugyanarra a forrásra alapozza, ahonnan az az információ is származik, miszerint Nick Fury továbbra is felbukkan majd a Marvel multiverzumában.