Kiderült, ki lett volna Batman, ha Ben Affleck nem vállalja el a szerepet

Sajnos egyre biztosabbnak tűnik, hogy Az Igazság Ligája rendezői változata után Ben Affleck örökre szögre akasztotta a Batman öltözéket, amely sok rajongónak nem kis bánatot okozott, ám úgy tűnik, hogy Snyder már évekkel korábban számolt azzal, hogy a színész esetleg nemet mond a szerepre.

Affleck ugyan nem volt teljesen új a képregényfilmek világában, hiszen évekkel korábban már ő vitte a címszerepet a 2003-as Daredevil - Fenegyerekben, a film azonban enyhén szólva is elhasalt mind a kritikusok, mind pedig a rajongók körében.

Az Affleck-féle Batmant azonban már imádták a nézők, egy teljesen más karaktert hozott, mint Christian Bale vagy épp Michael Keaton. A Happy Sad Confused podcastnak adott friss interjúban Zack Snyder pedig arról is beszélt, ki jöhetett volna szóba abban az esetben, ha a színész nem vállalja a megkeresést.

Matthias Schoenaerts...sokat beszélgettem vele annak idején erről. Ugyan nem öltötte magára sosem az öltözéket, de készítettem a számára néhány vázlatot. Ez akkor volt még, amikor Ben szerződtetése nem került szóba” - mondta a rendező.

Ha Affleck nem is, a stafétát mindenesetre Robert Pattinson viszi tovább, aki a következő év tavaszán debütáló Batmanben alakítja majd a sötét lovagot.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»