2019.08.07   szerző: hp   hozzászólások: 1

Szinte idejét sem tudjuk már, mikor láttuk utoljára a mozivásznon Cameron Diazt, és az biztos, hogy jó ideig nem is lesz másként. A színésznő végre választ adott a miértre.

Kiderült, miért vonult vissza Cameron Diaz a filmezéstől

Öt éve, a 2014-es Annie-ben láthattunk utoljára Cameron Diazt, de csak 2018-ban jelentette be hivatalosan, hogy visszavonult. Ez elég nagy meglepetésként érte nem csak a szakmát, de a színésznő rajongóit is, különösen azért, mert Diaz az olyan filmekkel, mint Édes kis semmiség, a Shrek vagy a Charlie angyalai folyamatosan szállította a sikerfilmeket, népszerűsége pedig az egekben volt. Sajnos, az InStyle-nak adott interjúja nem ad túl sok bizakodást a visszatérése kapcsán.

“22 éves voltam, vagyis már 25 éve kezdtem a szakmát, ez hosszú idő. Az életem több mint a felét a nyilvánosságban éltem” - mondta a színésznő. 

“Úgy érzem, jót tesz nekem, hogy újraszervezhetem a dolgaimat, és kitaláljam, hogyan térjek vissza ebbe a világba. Már, ha egyáltalán úgy döntök. Nem hiányzik a színészet. Bármit is tegyek, fontos, hogy szenvedéllyel csináljam, úgy, hogy azt érezzem, nem kerül erőfeszítésbe”- zárta a mondandóját. 

A pályáját eredetileg modellként kezdő Diaz A maszkban debütált Jim Carrey mellett, az Annie-ig pedig folyamatosan láthattuk a mozivásznon. Utóbbi filmje hatalmas kasszasiker volt, akárcsak a Rossz tanár, melyért 42 millió dolláros csekket kapott, így a korai nyugdíjazása alatt sem kell anyagi nehézségektől tartania. 

Ti szívesen látnátok őt újra valamilyen mozifilmben?