Kit érdekel a Jurassic World 3, ha itt a Triassic Hunt a Sharknado alkotóitól

Ugyan miért kellene júniusig várni a Jurassic World: Világuralom megjelenésére, ha már most itt van nekünk a Triassic Hunt? Ebben a történetben ráadásul látványos akció is jár a dinókhoz.

A történet szerint két genetikailag mesterségesen előállított és módosított ragadozó dinoszaurusz szabadul el a városban, így két zsoldoskatonára hárul a feladat, hogy megállítsák őket. A feladat azonban közel sem ennyire egyszerű, hiszen a két bestia ráadásul legalább annyira intelligens, mint maga az ember, így ebben a macska-egér harcban hamar fordul a kocka.

A Triassic Hunt Gerald Rascionato legújabb “mesterműve”, a főbb szerepkben pedig Michael Paré, Linnea Quigley, Sam Schweikert, Mike Ferguson és Sienna Farall láthatóak, a produkció ráadásul már elérhető az online platformokon.

Azt talán mondanunk sem kell, hogy a film nem aratott osztatlan sikert, de az ilyen trashfilmnek készült produkcióknál ezt végképp nem lehet számon kérni. Viszont ennek a műfajnak is megvannak a maguk rajongói, akik jó eséllyel a tenyerükbe temetve at arcukat röhögték végig ezt a laza másfél órát. Ha ennyi időd nincs is rá, azért az előzetest mindenképp érdemes csekkolnod.