Sarah Michelle Gellar (galériánkban) elárult egy titkot a Scooby Doo - A nagy csapatról.

A színésznő csütörtök este a Watch What Happens Live with Andy Cohen című műsorban elárulta, hogy volt egy "forró" csókjelenet közte és Linda Cardellini között, amit kivágtak a 2002-es filmből.

Gellar azt követően beszélt a dologról, amikor egy rajongó betelefonált, és megkérdezte, hogy szerinte az ő karakterének, Diánának és Linda karakterének, Vilmának volt-e titkos kapcsolata.

Sarah hozzátette: "Volt egy tényleges csók Diána és Vilma között, amit kivágtak. Úgy érzem, a világ látni akarja, de nem tudom, hol van".

Sarah azt is elárulta, hogy egy másik jelenetet is kivágtak Diána és Fred (akit nem mellesleg a mostani férje, Freddie Prinze Jr. játszott) között.

"Volt egy nagyszerű mondat is, amit soha nem fogok elfelejteni" - emlékezett vissza Sarah. "Éppen veszekedtünk, Daphne és Fred, és akkor ráordítottam, hogy 'és attól a nyakkendőtől meglegnek tűnsz!', és becsaptam az ajtót. Azt is kivágták".

"És ez olyasmi, amire már régóta mindenki gondolt" - folytatta Sarah, hozzátéve, hogy voltak olyan felvetések, hogy Fred "mindkét fél iránt vonzódik".

Egyébként nemrég mutatták be az HBO Maxon az új Scooby-Doo animációs sorozatot, amelynek egyik szereplője meleg. A nézői visszhangról ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

A szóban forgó interjút alább nézhetitek meg.