Nehéz találni olyan alkotást a filmtörténelemben, amelyben ne fordult volna elő egy-két apróbb hiba. Legyen szó akár egy díszletben felejtett műanyag kávéspohárról vagy ásványvízről egy középkori atmoszférájú produkcióban, bakik bizony mindig akadnak.

Talán csak idő kérdése volt, hogy mikor jelentkeznek azok a szemfüles rajongók, akik az idei év legmeghatározóbb szuperprodukciójában fedeznek fel valami furcsát. Ez a pillanat pedig íme, el is érkezett.

Az egyik néző a Redditen tette közzé azt a rövid snittet, amelyben a Végjáték utolsó összecsapásának egy mozzanata látható. A bejátszásban Amerika Kapitány épp telibe találja Thanos egyik gyermekét, Cull Obsidiant, aki ettől teljesen hátrazuhan. A jelenetben a kamera tovább svenkel, a karakter azonban újra feltűnik, ahogy Korggal és Draxszal viaskodik.

Mindez persze nem változtat azon, hogy a Végjáték utolsó csatajelenete látványban méltán felzárkózhat akár a A két toronyból ismert Helm-szurdokban lezajlott küzdelemhez, alighanem azonban hallunk még a jövőben ehhez hasonló furcsaságokról a filmmel kapcsolatban.