Kristen Stewart belevetette magát a Charlie angyalaiba

A Sony nemrég jelentette be, hogy 2019 szeptemberében érkezik majd a rebootolt Charlie angyalai, amely újraéleszti a hetvenes évek legendás sorozatát, és egy kicsit máshonnan közelíti meg, mint a 2000-es évek két filmváltozata, a Charlie angyalai és a Charlie angyalai: Teljes gázzal.

Az a két film is remek szereposztással készült, és igen nagy energiát fektettek bele, hogy a három csodálatos ügynöknő történetét valahogy a modern ízlésre szabják – és míg az elsőnél ez tulajdonképpen sikerült is, a második rész korántsem sikerként vonult be a filmtörténelembe.

Az alapanyag viszont elég jó, és ezt tudta a Sony is, ezért Charlie halálos kezű igazságosztói nem kerülhették el a sorsukat. A legújabb filmváltozat  Elizabeth Banks rendezésében készül, aki Carlo Bernard forgatókönyvéből dolgozik, illetve ő tűnik fel Bosleyként  a filmben.

A főszerepeket Kristen Stewart, Ella Balinska és Naomi Scott játssza, akik mellett még olyan friss sztárok tűnnek fel, mint Noah CentineoJonathan Tucker és Sam Claflin, vagy a régi motoros Patrick Stewart.

Mivel a forgatás már javában folyik Németországban, végre egy kis képes ízelítőt is kapunk a filmből: