Leonardo DiCaprio 5+1 legjobb filmje, amit magyarul streamelhetsz

Leonardo DiCaprio azon kevés hollywoodi színészek egyike, akik nagyon megválogatják a szerepeiket, így ha valamelyik filmjére esik a választásod esti program gyanánt, szinte biztos, hogy nem fogsz mellé. Listánkban most összegyűjtöttük DiCaprio magyarul is streamelhető legjobb filmjeit Christopher Nolan Eredet című thrillerétől James Cameron Titanicján át egészen Scorsese A Wall Street farkasáig, idelent pedig minden egyes filmnél fel is tüntettük, hogy melyik szolgáltató kínálatából érheted el a szóban forgó produkciót. Sőt, ha van HBO GO vagy Netflix előfizetésed, akkor a film mafabos adatlapján a rózsaszín 'Lejátszás' gombra kattintva rögtön el is indíthatod a filmet. 

#5

78 A szabadság útjai  (2008)

(20) (10)

dráma | romantikus

SkyShowtime

Frank (Leonardo DiCaprio) és April (Kate Winslet) Wheeler hét éve alkotnak egy párt. Irtóznak a középszerűségtől és a megfeleléstől, de kapcsolatuk hamarosan unalmassá és... több»

Netflix
#4

76 Marvin szobája  (1996)

(3) (2)

dráma

Lee és Bessie húsz éve nem találkozott. Apjuk, Marvin ágyhoz kötött beteg, akit Bessie ápol a különc nagynénivel, Ruthtal együtt. Mikor Bessie megtudja magáról, hogy... több»

HBO GO
#3

81 A nagy Gatsby  (2013)

(105) (20)

dráma | romantikus

Bármit elérhetsz, amit akarsz, mindent szabad, a lehetőségeid száma végtelen – ez Amerika a húszas években. Itt, pontosabban New York környékén él Jay Gatsby, egy rettenetesen... több»

HBO GO, Netflix
#2

84 Titanic  (1997)

(161) (103)

dráma | katasztrófafilm | romantikus

Disney+

A 20. század kezdetén megépítik a kor legnagyobb tengeri hajóját, a Titanicot. 1912. április 10-én a Titanic elindul Southampton kikötőjéből, hogy két megállással végül... több»

HBO GO
#1

91 Eredet  (2010)

(325) (33)

akció | kaland | sci-fi | thriller

HBO Max

Cobb (Leonardo DiCaprio) a legnagyobb tolvajok egyike, aki arra specializálódott, hogy egy különleges álommegosztó technológia segítségével mások álmaiba lopódzon be, és olyan... több»

HBO GO, Netflix