Készítsétek elő a jegyeket, bérleteket, mert Brad Pitt-tel és Sandra Bullockkal indul A gyilkos járat.

A 2022-es év egyik legnagyobb kasszasikere, A gyilkos járat volt, főszerepben a hollywoodi szupersztár Brad Pittel, aki a világ leggyorsabb vonatának képzett gyilkosát alakítja egy magas oktánszámú izgalmas filmben.

A film rendezője David Leitch, aki leginkább a Deadpool 2 és a John Wick című filmekről ismert. A történetben Pitt egy bérgyilkost alakít, aki annak a reményében száll fel egy vonatra hogy egy rutinszerű rablást hajtson végre. Terve azonban gyorsan félresiklik. Kiderül, nem ő az egyetlen képzett gyilkos a vonaton, küldetése során találkozik a halálos ellenfelekkel.

Leitch a filmről az alábbiakat nyilatkozta: "Ha meghallod A gyilkos járat címet, azt gondolod, hogy 'kemény akcióra' számíthatsz, valójában ez egy mámorosan szórakoztató akcióthriller.”

A Sony hivatalos összefoglalója a film tartalmáról:

"A gyilkos járatban Brad Pitt Ladybugot, egy szerencsétlen bérgyilkost alakítja, aki elhatározta, hogy békésen végzi a munkáját, miután túl sok sikertelen melóba keveredett. A sorsnak azonban más tervei vannak, mivel Ladybug legújabb küldetése során a világ minden tájáról érkező halálos ellenfelekkel kerül ütközőpályára - mindannyiuknak egymással összefüggő, de egymásnak ellentmondó céljaik vannak - a világ leggyorsabb vonatán. A végállomás csak a kezdet a Deadpool 2 rendezőjének, David Leitch-nek ebben a non-stop izgalmas utazásában a modern kori Japánban."

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint holnap a produkció mafabos oldalán található Netflix gombra kattintani!

akció | szatíra | thriller

Öt profi bérgyilkos néz szembe egymással egy száguldó vonaton, a kirakós részletei pedig lassan összeállnak, hiszen úgy tűnik, hogy mindannyian ugyanabban a küldetésben vesznek... több»