A SkyShowtime megerősítette, hogy a  Mission: Impossible - Leszámolás február 9-től kizárólag a saját felületén lesz elérhető.

A filmben Ethan Hunt (Tom Cruise) és IMF-csapata eddigi legveszélyesebb küldetésükre indulnak, egy félelmetes, az egész emberiségre veszélyt jelentő új fegyver felkutatására, még mielőtt az rossz kezekbe kerülne. Mivel a jövő irányítása és a világ sorsa forog kockán, és közelednek Ethan múltjának sötét erői, halálos hajsza veszi kezdetét a Föld körül. Egy titokzatos, korlátlan hatalommal bíró ellenséggel szembesülve Ethan kénytelen belátni, hogy ennél a küldetésnél semmi sem lehet fontosabb – még azok élete sem, akik a legtöbbet jelentik számára.

A kritikusok által is elismert filmsorozat legújabb részének főszereplői: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes és Rob Delaney. A filmet a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

A Mission: Impossible – Dead Reckoning a SkyShowtime egyedülálló sikerfilm-kínálatát bővíti, olyan nagyszerű és szórakoztató mozifilmek közé kerül be, mint a  Babylon, Halálos iramban 10, Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz, Super Mario Bros.: A film és a Transformers: Rise of the Beasts.

akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2024.02.09.)

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»

via SkyShowtime