Már a mozikban a Nincs idő meghalni, amelyben Daniel Craig utolsó alkalommal látható James Bond szerepében.

Egy ideje már folynak a találgatások, hogy ki is veszi majd át a stafétát a jövőben Craigtől, a szereppel kapcsolatban pedig Idris Elba, Richard Madden és bizony Tom Hardy neve is felmerült. Mostanáig ráadásul Hardy látszott a legesélyesebbnek a jelöltek közül.

Azért is fontos hangsúlyoznunk, hogy “mostanáig”, hiszen a brit William Hill fogadóiroda legújabb elemzései szerint jelenleg Tom Hopper kaphatja majd meg a 007-es ügynök szerepét. Hopper korábban 100 az 1-hez eséllyel indult, mostanra pedig feltornászta magát 3 az 1-hez.

Persze ettől még Tom Hardy is befutó lehet, noha a franchise producere, Barbara Broccoli egy korábbi interjúban már leszögezte, hogy az új Bond Castingolása 2022-ig semmiképpen sem kezdődik el.

De ki is pontosan Tom Hopper? Az arca bizonyára sokaknak ismerős, ő alakítja ugyanis Luthert a Netflix nagysikerű Az Esernyő Akadémia című sorozatában, korábban pedig felbukkant a Terminator: Sötét végzetben és a Trónok harca sorozatban is.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»