Az év végén az Amazon Prime Video előfizetői nagyon különleges ajándékokat kaptak!

Míg az akciósláger, a Reacher második évada december közepén megérkezett a streaming szolgáltatásra, és gyorsan felkapaszkodott a listák élére a sorozatok kategóriájában, addig a filmrajongóknak 2023. december 22-én egy olyan alkotással kedveskedtek a platformnál, amelyre már valószínűleg sokan vártak!

A Saltburn láthatóan az év legsikeresebb Amazon-filmje lett, annak ellenére, hogy viszonylag rövid ideig volt elérhető, illetve, hogy a filmet sok országban felnőtt korhatár-besorolásban részesítették.

A Saltburnben az Ígéretes fiatal nő rendezője, Emerald Fennell az ír színészt, Barry Keoghant rendezi az Eufória sztárjával, Jacob Elordival együtt, egy keserűen gonosz tündérmesében az "Eat The Rich" jelige szellemében.

A filmet november közepén mutatták be az amerikai és a brit mozikban. Németországban és sok más országban a pszichológiai thrillert először az Amazon Prime Video-n mutatták be, ahol a hőn várt film megosztotta a tömegeket Tumblr/Insta filter-esztétikájával és sokkoló pillanataival.

Mindenekelőtt Barry Keoghan színészi teljesítménye - amelyért az ír már Golden Globe-jelölést is kapott a legjobb színész kategóriában - igazán beszédes. Rosamund Pike, aki Felix(Elordi) gazdag és felszínes anyjának szerepét ölti magára, a legjobb női mellékszereplőnek járó díjért pályázik majd az idei szezonban.

A FlixPatrol szerint a Saltburn jelenleg az 1. helyen áll az Amazon Prime Video filmlistáján többek között az USA-ban, Nagy-Britanniában és Ausztráliában, és több mint 70 egyéb országban is az első 10-ben van.

74 Saltburn  (2023)

dráma | thriller | vígjáték

Egy oxfordi egyetemi hallgató belecsöppen egy bájos arisztokrata évfolyamtárs világába, aki meghívja őt különc családja hatalmas birtokára egy felejthetetlen nyárra. több»