Sofía Vergara eddig sosem látott szerepben tündököl a Griselda című drámában. 

Vergara alakítja a címszereplő Griselda Blancót, emellett producerként is részt vett a január 25-én a Netflixen debütáló projektben.

A hat egyórás epizódból álló Griselda-t Eric Newman (A gyilkos csodaszer) és Andrés Baiz készítették újraegyesítve ezzel a Narcos és a Narcos: Mexikó című sorozatok mögött álló csapatot. 

"A Narcos kezdeti szakaszából származó kutatásaim során [Griselda] egy lenyűgöző karakternek tűnt", mondja Newman a Tudumnak. "Mindig igyekeztem emberi arcot adni a bonyolult embereknek, akik közül sokat gonosznak tartottak, és Griselda mindkét szempontból a legnagyobb kihívást és lehetőséget kínálta."

A sorozatot Griselda Blanco, egy ügyes és ambiciózus kolumbiai üzletasszonyt inspirálta, aki a semmiből vált az alvilág "Keresztanyjává".

A Griselda egy elkötelezett anya történetét meséli el, aki létrehozta a történelem egyik legprofitálisabb kartelljét. Láthatjuk, hogyan segítette útján a kegyetlenség és a báj halálos keveréke, hogy kiválóan navigálhasson az üzlet és a család között.

„Sosem létezett olyan nő, aki közel került volna ahhoz a hatalomhoz, vagyonhoz és presztizshet, amit Griselda elért. És egyetlen kereskedő, legyen az nő vagy férfi, sem váltott ki ekkora félelmet,” mondja Newman. „Griselda története olyan emelkedés és bukás, amilyet még soha nem láttunk. Izgalmas, érzelmes, vicces, ijesztő és tragikus. Griselda a legnagyobb antihős.”

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

89 Griselda  (2024)

dráma | életrajzi | krimi

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. több»